Mindervalide supporter Leo kijkt van grote hoogte mee naar huldiging

Feyenoordfan Leo van den End is mindervalide en zet zich in voor de mindervalide supporters via FSV De Feijenoorder. Voor hem is de huldiging lastig te bezoeken door de massa’s mensen in combinatie met zijn scootmobiel. Samen met hem keken wij vanaf het gebouw aan de overkant van het Stadhuis.

Zo kon hij dit bijzondere moment toch van dichtbij meemaken. “Je wil het toch niet missen”, zegt hij. In de mensenmassa zou hij niet willen staan. “Met zo’n scootmobiel is dat heel lastig omdat je laag zit. Je kijkt ongeveer op middelhoogte. Zo’n kluwe met mensen geeft mij dan geen fijn gevoel”, vertelt hij openhartig.

Hij kreeg op 9-jarige leeftijd een verkeersongeluk en belandde zo in een ziekenhuis in Rotterdam. Daar revalideerde hij ook. “Toen kwamen er regelmatig spelers van Feyenoord langs en toen is de liefde voor de club echt gekomen”, vertelt hij terwijl de Coolsingel vol loopt, waar het kampioensteam van Feyenoord uiteindelijk de schaal toont aan alle toegestroomde fans. “Onvoorstelbaar. Zo lang op gewacht”, reageert hij geëmotioneerd.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat