Na VS en UK nu eerste vitamine-infuus zaak van Nederland in Rotterdam

In Amerika en Engeland is het al langer een trend, maar nu ook in Rotterdam: een vitamine infuus. Dit kun je nemen om bijvoorbeeld je weerstand of energiepeil een ‘boost’; te geven. 15 februari opende het eerste Nederlandse filiaal van het Engelse ‘GET A DRIP’ in onze stad en verslaggever Zoë neemt de proef op de som.

Bij ‘Get A Drip’ kun je direct vitamine laten inbrengen via een infuus of injectie. Na het doorlopen van een medische vragenlijst krijg je een op maat gemaakt advies en kies je uit een variërende lijst van verschillende vitamine ‘drips’. Het idee van een infuus is dat het sneller en langer werkzaam is dan vitaminen/anti oxidanten die uit voedsel worden gehaald.

Het vitamine infuus is ontstaan in Engeland. Daar ervaarde een diabetespatiënt veel positieve effecten na een behandeling met een vitamine infuus. Dit was aanleiding voor Get a Drip om deze behandeling naar een groter en breder publiek te brengen ook buiten de ziekenhuizen. De behandeling is niet wetenschappelijk bewezen. Alles wordt wel uitgevoerd door BIG geregistreerde artsen en zou daarmee geheel veilig moeten zijn. OPEN verslaggever Zoë is ons proefkonijn en ondergaat een behandeling en houd ons op de hoogte van de effecten!