Nieuwe leiding voor het Klooster Oude Noorden

Na twee jaar zakelijk leiderschap stopt Margot van Asseldonk per 1 januari bij het Klooster Oude Noorden. Leon van Barneveld, de huidige beheerder, volgt haar op. 
Nathalie van Leeuwen gaat aan de slag als de nieuwe beheerder van het Huis van de Wijk in de buurt. Tijdens het afscheid op donderdag 14 december bedankte Ahmed Harika, voorzitter van het bestuur, Van Asseldonk namens vrijwilligers en het hele bestuur voor haar inzet en mooie resultaten.

Het Klooster draait helemaal op vrijwilligers die zich inzetten voor onderhoud, bardienst en bewonersinitiatieven. Van Asseldonk prijst hen dan ook voor de inzet en burgerkracht. “Dank voor de mooie bloemen en voor dit moment, maar dit geldt evengoed voor alle vrijwilligers die hieraan mee hebben gewerkt. Erg trots ben ik op het feit dat hier een mooi team is ontstaan van hele diverse mensen die zich allemaal inzetten voor dit huis en de buurt.”

Als zakelijk leider hield Margot zich bezig met het opbouwen en structureren van de organisatie, de samenwerking met gemeente en corporatie, de wijkprogrammering en de financiële huishouding van het stadsmonument. In het verleden was Van Asseldonk zakelijk leider van het Waterhuis en directeur van SBAW Cultuurscouts.

Lees meer over Rotterdam-Noord

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat