Nieuwe Rotterdamse horecazaken schieten als paddenstoelen uit de grond

Rotterdam is constant in ontwikkeling, ook op het gebied van horeca! Onze Instagram-reporter Nicky maakte een rondje in de stad, langs nieuwe lunchzaakjes.

Amada Coffee en De Gele Kanarie in het Hoogkwartier en The Harvest in de Provenierswijk zijn horecazaken die dit jaar de deuren openden. En zo zijn er nog vele andere horeca-ondernemers die in 2018 een eigen zaak hebben geopend. De horeca is booming, maar ook veel restaurants hebben dit jaar de deuren moeten sluiten, zoals Gijs en Brownies & Downies.

Horeca-ondernemers zijn kritisch over het groeiende aanbod en zijn bang dat het een keer misgaat. In een artikel op de website van het AD vertelt horeca-ondernemer Herman Hell: “Je ziet nu al dat de gemiddelde omzet per restaurant terugloopt. Dat belooft weinig goeds voor als er straks een crisis uitbreekt”.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter