Onze film Exodus is genomineerd voor Shortcutz Awards!

Leuk nieuws! Onze film Exodus, die in samenwerking met Rauwkost-Collective en de Centrale Bibliotheek tot stand is gekomen, is genomineerd voor de Shortcutz Awards in Amsterdam. Exodus neemt het sowieso op tegen de film Ticking Away, een animatiefilm die over het verstrijken van de tijd in een klokkenwinkel gaat.

Ook de documentaire Jimmy on the Run, dat over een modefotograaf gaat, dingt mee naar de award. Alle genomineerden worden op 25 februari bekend gemaakt. Op 10 maart wordt bekend wie de winnaar is van de award op het Shortcutz Festival in Amsterdam.

Shortcutz is een platform voor korte films en richt zich op nieuwe Nederlandse filmtalenten. Het doel is om nieuw Nederlands filmtalent te stimuleren en om hen in contact te brengen met gevestigde filmmakers. De organisatie is in verschillende landen actief, waaronder dus in Nederland.

De korte-film Exodus gaat over hoe de stad de minder bedeelde inwoners van zich af lijkt te schudden. Dichter Dean Bowen speelde mee in de verfilming van zijn gedicht over gentrificatie. Kijk hieronder de film terug.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat