OPEN Wijkredactie gaat naar Lage Land, Prinsenland en ‘s Gravenland

Ook in 2023 gaat OPEN Rotterdam iedere maand de wijken in. Al eerder waren we te vinden in de Esch, Beverwaard en Hoogvliet en vanaf 8 februari zijn we vier woensdagen op rij te vinden in het Lage Land, Prinsenland en ‘s Gravenland. Door middel van de wijkredactie probeert OPEN te achterhalen wat er nou écht speelt in Rotterdam.

Op de woensdagen 8, 15 en 22 februari en 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur zitten we in Huis van de Wijk in het Lage Land aan de Remmet van Milplaats. Daar kunnen bezoekers of bewoners van het gebied hun verhaal delen met de redactie. Dat kan van alles zijn: klein, ludiek of een optimistisch verhaal over iets of iemand uit de wijk. Of heb je juist een grote zorg over de wijk of organiseer je iets bijzonders? Alle verhalen zijn welkom!

We trekken nu voor de vierde keer op deze manier de stad in. Tijdens onze vorige wijkredacties spraken we in Hoogvliet onder andere met Pa Pinto, namen we een kijkje in het Portestbordenbos in De Esch en maakten we een portret van de ondernemende broers van Me Moeder.