Oud en nieuw tips in Rotterdam

De Erasmusbrug is zondag 31 december rond 00.00 uur waarschijnlijk de best bekeken brug van Nederland! Hier wordt het nationale vuurwerk afgestoken. Daarna is het voor veel mensen tijd voor een feestje. OPEN Rotterdam zet een aantal voor je op een rijtje.

In het centrum kun je onder meer terecht voor het KBG feestje bij Biergarten. In Lo Maximo is dan Het Hoboken feestje, waar naar eigen zeggen wordt gebracht hebt uitgespookt. Bird eert de voormalige New Yorkse hotspot uit de jaren zeventig en begin jaren tachtig; Studio 54, dus verwacht disco deuntjes…… Vanuit de Cruise Terminal heb je tijdens het Metz feestje aldaar een mooi uitzicht op het vuurwerk op de Erasmusbrug.

De Maassilo heeft verschillende events om 2018 in te luiden. Zo is er Vunzige Deuntjes en Tik Tak New Years Eve, met liveoptredens van onder meer Broerderliefde. In Ahoy kun je terecht voor de zesde editie van Nachtduik, met diverse dj’s in de twee hallen. Mocht je niet kunnen wachten tot de 31ste, dan zijn er zaterdag 30 december ook genoeg plekken waar je terecht kunt. Bij Iets Anders worden dj’s als Benny Rodrigues uitgedaagd om nummers te draaien, buiten de genres waar ze bekend om staan. Je kunt je kennis van popmuziek testen tijdens de Popquiz in de Ooievaar en bij Rotown treden verschillende bandjes op tijdens dit pre oud en nieuw feestje.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat