RECAP: Chicks onderzoeken oa abortus, fast fashion, natural hair journey in 2022

Chicks on Screen is het programma voor Rotterdamse meiden tussen de 15 en 25 jaar. In het derde seizoen, waarvan het eerste deel afgelopen najaar werd uitgezonden, onderzoeken ze weer van alles binnen de Rotterdamse samenleving.

In de eerste aflevering zijn chicks Auralinda, Lorainne en Gormah bij een event van de ‘The Natural Hairclub’. Hier leren ze over de ins and outs van een natural hair journey: Wat is het? Wat heb je er aan? Een week later gaan Chicks Melissa en Lortiza langs bij VULVA en bespreken ze de hedendaagse kijk op abortus. En wat is er belangrijker dan ‘self love’? Loritza en Jo-Ann krijgen hiervoor een speciale massage en fotoshoot vol (zelf)liefde en chick Lorainne organiseert in het Museumpark een helende Sisterhood Circle. Hoe is het om op te groeien in armoede? Dat onderzoekt chick Juul!

Na een break van een week waren de chicks half november terug met een aflevering over humor. Op Black Friday zet chick Stephanie vragen bij Fast Fashion. De best bekeken aflevering van het afgelopen seizoen gaat over grensoverschrijdend gedrag tijdens het uitgaan. Chick Melissa neemt vooroordelen over studentenverenigingen onder de loep.

Check onze recap of kijk hier alle afleveringen terug! Vanaf vrijdag 7 april zijn we er weer met deel twee van ons derde seizoen Chicks on Screen!