Rotterdamse ondernemers maken kerstpakketten voor minderbedeelden

Verschillende organisaties maken kerstpakketten klaar voor minderbedeelden in Rotterdam. Zo is Unilever samen met Shell Downstream ruim 14.000 kerstpakketten aan het maken. En werken lokale ondernemers Guido Leurs en Evana Kuik van Cinta Coffee en Inconceptstore samen om verschillende acties te realiseren voor Rotterdammers tijdens de feestdagen.

Bij Unilever hebben ze een lopende band speciaal neergezet om tijdens een feestelijke inpakochtend kerstpakketten klaar te maken voor de voedselbank. De kerstpakketten bestaan uit maaltijden, lekkere hapjes en verzorgingsproducten. Unilever doet dit al voor de zevende kr.

Inconeptstore is samen met Cinta Coffee het project ‘Warm Hart Rotterdam 2017’ gestart. Zij hebben verschillende acties opgezet. Zo worden er kerstpakketten samengesteld en wordt er ook gratis pasta, soep, coffee en thee uitgedeeld. Daarnaast kunnen ouders die het niet zo breed hebben met hun kinderen langskomen. De kinderen mogen dan een van de cadeaus uitkiezen die onder de 4 meter hoge kerstboom in de winkel staat. De cadeaus zijn mogelijk gemaakt door tientallen mensen uit heel Nederland die speelgoed hebben verzameld en op zolder hebben gekeken wat ze allemaal konden geven.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat