Rotterdamse powervrouwen genomineerd voor VIVA400-awards

Voor de VIVA400-awards worden elk jaar 400 inspirerende vrouwen genomineerd vanwege hun prestaties. Onder de nominaties van dit jaar zijn er ook veel Rotterdamse vrouwen te vinden. Het publiek bepaalt wie er wint door online een stem uit te brengen. Op 15 november worden de winnaars bekend gemaakt.

De genomineerden zijn onderverdeeld in zes categorieën: Creatieven, Knappe Koppen, Krachtpatsers, Techtalenten, Wereldverbeteraars en Zakenwonders. Rotterdammers in de categorie Creatieven zijn onder andere vloggers Esmee Trouw en Ruba Zai, zangeres Naaz Mohammad en eigenaresse van Sugarcoated Vivian Kramer Gezegd Freher. Assistant professor bij Erasmus School of Economics Sophie van der Zee is genomineerd in de categorie Knappe Koppen vanwege haar baanbrekende leugendetector. Ook genomineerd in dezelfde categorie is Daphne van de Bongardt vanwege haar onderzoek gericht op het begrijpen en bevorderen van gezonde en positieve relationele en seksuele ontwikkelingen van jongeren.

Rotterdam is ook goed vertegenwoordigd in de categorie Wereldverbeteraars waarin onder andere oprichter van Coffee Based Marjet Breuren – de Jong, Programmadirecteur Stichting Nieuw Thuis Rotterdam Sayida Goedhoop en Vanessa Umboh van Stem zonder Gezicht tussen zitten.

Ook op zakelijk gebied scoren Rotterdamse vrouwen goed. In de categorie Zakenwonders vinden we Rotterdammers Esme de Smit van SHPPR events, Maidie van den Bos van Bloesembar en Flowers&Sours, eigenaar van MissPublicity Clarissa Slingerland, eigenaar van SuperBra Floor van de Pavert en Saskia Warnaar van Founder Fröbel Rotterdam.

Je kunt in elke categorie op jouw favoriet stemmen via deze link: https://www.viva.nl/viva400/

Check hieronder ook onze reportages over een aantal van deze powervrouwen!
Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter