Rotterdamse tv-koks Job en Perry binnenkort te zien op 24Kitchen

Culinaire vrienden Job Pattinasarany en Perry de Man ken je natuurlijk van hun kookkunsten in de Rotterdamse horeca én van hun programma ‘De Grote Job & Perry Show’ op OPEN Rotterdam, maar binnenkort zijn de koks ook op de landelijke tv te zien. Vanaf januari vertonen zij hun kookkunsten in het dagelijkse programma ‘Wat eten we vandaag?’.

Job en Perry zijn door een post op Facebook in aanraking gekomen met 24Kitchen. De regisseur plaatste een oproep voor leuke koks en vrienden van Perry reageerden hierop door hem in het bericht te noemen. “En toen is het snel gegaan en heb ik ze de afleveringen van ‘De Grote Job en Perry Show’ die we voor OPEN Rotterdam hebben gemaakt, laten zien. En toen waren ze verkocht!”, aldus Perry.

“We vinden het heel spannend, want het is toch landelijk”, vertelt Perry. “We zijn toch twee stuiterballen, een soort Geer en Goor in de keuken en hopelijk valt dat in de smaak”, vervolgt hij. Het duo heeft zijn eerste proefopname erop zitten. De eerste echte draaidag is aanstaande vrijdag.

Vooralsnog staan er voor Job en Perry 32 afleveringen, verspreid over drie maanden op de planning. Perry geeft aan dat ze graag een jaar ervan willen maken, maar “ik wil wel een balans vinden tussen mijn eigen zaak in Blijdorp en de werkzaamheden voor 24Kitchen. Maar je weet niet wat het gaat worden. De presentatoren van 24Kitchen doen het ook op social media heel goed, dus we zijn benieuwd wat het gaat worden”. Het duo is in ieder geval van plan om hun enthousiasme, Rotterdamse karakter en lekkere recepten aan Nederland te laten zien. “Mensen vinden het leuk als je jezelf bent”.

Zondag 23 december is er op OPEN Rotterdam een marathon-uitzending van ‘De Grote Job & Perry Show’. Kan je niet wachten? Bekijk dan via deze link alle afleveringen van ‘De Grote Job & Perry Show’ en bekijk hieronder een reportage die we met het duo maakten.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter