Saté-man laat bewoners Ollolai kennismaken met de Indische keuken

Van de Afrikaanderwijk naar Sardinië! Saté-man staat zondag op een foodtruckfestival in Ollolai dat georganiseerd wordt door Diederik en Brenda, deelnemers aan het RTL 4-programma ‘Het Italiaanse dorp: Ollolai’ en bekenden van Saté-man eigenaar Daan Kisman.

“Italianen houden erg vast aan hun eigen tradities wat voedsel betreft, dus dat wordt een uitdaging! We gaan ze kennis laten maken met kipsaté’s met pindasaus en saté babi met een sambal-kecapsaus. Vooral de pindasaus zal bijzonder voor de Sardijnen zijn”, vertelt Kisman. Hij is erg benieuwd naar de reacties van de Sardijnen op zijn op houtskool gegrilde saté’s, maar heeft er enorm veel zin in.

Saté-man staat op het eerste foodtruckfestival in Ollolai met horeca-ondernemers uit Nederland en België. De Sardijnen maken dus niet alleen kennis met de Indische keuken, maar proeven ook voor het eerst Nederlandse bitterballen. Organisatoren Diederik en Brenda willen met het foodtruckfestival iets terugdoen voor de inwoners van het dorp dat hen met open armen heeft ontvangen. Er worden zo’n 3000 bezoekers verwacht. En Saté-man hoopt ook op een bezoekje van de burgemeester van Ollolai aan hun foodtruck!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter