Schaatsbaan Rotterdam sluit seizoen wéér af met bezoekersrecord

Het zesde seizoen van de Schaatsbaan Rotterdam is een groot succes. Dit jaar heeft de schaatsbaan een bezoekersrecord behaald van ruim 207.000 bezoekers. Er kan nog twee dagen geschaatst worden op het Rotterdamse ijs.
Vorige winter zijn gedurende de drie wintermaanden meer dan 200.000 bezoekers door de poortjes gegaan, waarvan 27.000 Rotterdamse schoolkinderen. Dit seizoen hoopte de schaatsbaan dit record te verbreken. En dit is gelukt met 207.000 bezoekers! Ruim 7000 bezoekers meer dan vorig jaar! “Een ongekend aantal”, aldus Tijs Nederlof directeur van Schaatsbaan Rotterdam.

Ook dit jaar zet de schaatsbaan zich in voor onderzoek naar behandelmethodes voor alvleesklierkanker door middel van het ‘Kwartje voor Casper’. Het seizoen zit er bijna op, maar als je nog een rondje wilt schaatsen op de schaatsbaan tijdens de Voorjaarsvakantie, dan kan dit tot woensdag 27 februari.

Vorig seizoen ging onze reporter Sherill al een rondje schaatsen op de Schaatsbaan Rotterdam. Bekijk de video voor haar kunsten op het ijs!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter