Sterke stank rondom Rotterdam Centraal en Weena

Als je vandaag of gister achter Rotterdam Centraal bent geweest kan het je niet ontgaan zijn: de stank. Iedereen die langs Weena loopt heeft het er over, mensen proberen hun adem in te houden als ze langs lopen.
Op Facebook kregen wij vanochtend een bericht over de stank. Niet goed wetend wat we moesten verwachten zijn wij op de tip af gegaan. En inderdaad: de stank is heftig. Volgens onze tipper ruikt het naar hondenvoer, maar iedereen die wij hebben aangesproken heeft zelf creatieve invullingen gegeven aan de omschrijving van de stank. Zo dacht een Duitse toerist dat het naar urine ruikt, terwijl een scholier van Albeda weer aan mest moest denken bij de geur.

Veel mensen die wij op straat hebben gesproken dachten dat het mest was, de geur lijkt volgens hen uit de bomen te komen. Toch heeft niemand van de mensen die we gesproken hebben gezien of er mest is geplaatst. Een logischere reden voor de stank weet niemand.

Wij hebben DCMR gebeld, maar omdat er bij hen nog geen meldingen van de stank is binnengekomen, is niet bekend wat de oorzaak is.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter