Studio Olivier voorziet Rotterdammers van het ‘bar gevoel’ in eigen huis

Studio Olivier heeft in samenwerking met Slagers Gin een cocktailbar ontworpen die je thuis kunt ophangen. Nu de horecazaken dicht zijn, is het ontwerpbureau niet meer in de gelegenheid interieurs te ontwikkelen voor horecazaken en gooit daarom het roer om.

Het ontwerpbureau staat bekend om hun ontwerpen in Rotterdamse zaken als By Jarmusch, Lof der Zoetheid en de start van Biergarten. “Wij vinden het echt verschrikkelijk dat alle bars dicht zijn, vooral tijdens oud en nieuw. Om deze reden hebben wij een cocktailbar voor thuis ontworpen en gemaakt, samen met Slagers Gin. Deze design cocktailbar is van alles voorzien: Glazen, een gouden schenktuit, garnering en niet geheel onbelangrijk een complete gin-tonic set,” vertelt Loes Hulshof van Studio Olivier.

Studio Olivier en Slagers Gin hebben voor Rotterdammers, die smachten naar een cocktail tijdens de lockdown, een winactie bedacht waarmee je kans kunt maken op deze cocktailbar. “Om ondanks alles toch het ‘bar gevoel’ te krijgen tijdens oudjaarsdag. Tot die tijd kan je deze cocktailbar bewonderen bij de slijterij, Library of Spirits.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat