Tanya Hoogwerf (Leefbaar Rotterdam) en Dieke van Groningen (VVD) over een veilig Rotterdam in politiek café Stemmen!

Presentatoren Lauren Verbrugh en Sanne Poot ontvangen iedere week twee Rotterdamse politici in het politiek café Stemmen! Ze praten over de belangrijke verkiezingsthema’s wonen, armoede, veiligheid, verkeer en de bestuurscultuur.

Aan de hand van de panelgesprekken van ‘De Stem van Rotterdam’ wordt de politici ook nog een ongezouten mening voorgelegd van een Rotterdammer. Daarnaast leest Rachid Benhammou wekelijks een column voor en lost kunstenaar Maarten Bel een probleem op.

VVD en Leefbaar Rotterdam
In de derde aflevering zijn Dieke van Groningen en Tanya Hoogwerf op internationale vrouwendag te gast om te praten over de veiligheid in de stad. Hoe willen zij straatintimidatie tegengaan? En hoe willen ze er voor zorgen dat Rotterdam écht een veilige stad wordt? Je ziet het nu in Stemmen!

Stem van Rotterdam
Wil je de rest van de aflevering van De Stem van Rotterdam zien? Kijk dan zaterdag naar OPEN Rotterdam.

In De Stem van Rotterdam gaan vijf Rotterdammers om tafel om te praten over belangrijke thema’s in de stad, zoals wonen, veiligheid en armoede. Niet vanuit het perspectief van de politici, maar juist vanuit het blikveld van de Rotterdammer. Vanaf zaterdag iedere maandag en zaterdag op OPEN Rotterdam.