Visrestaurant a la plancha helpt Rotterzwam uit de brand

RotterZwam werd eind mei getroffen door een brand. Visrestaurant A la Plancha bedacht de ‘Shrimpcargot’-actie om hun overburen een handje te helpen en hebben daarmee 1000 euro opgehaald.

RotterZwam kweekt eetbare paddenstoelen op organisch restmateriaal. Dit doen zij bij Bluecity010 aan de Maasboulevard. Door de brand zijn er veel machines onbruikbaar en is de oogst mislukt. A la Plancha chef René bedacht daarom een speciaal gerechtje: de ‘shrimpcargot’, een grotchampignon gevuld met gamba’s, ‘verdronken’ in knoflook, olijfolie en peterselie. De opbrengst van dit gerecht is nu geschonken aan RotterZwam. Siemen Cox van RotterZwam nam met veel blijdschap het opgehaalde bedrag aan. HANOS Den Haag-Delft en Schmidt Zeevis Rotterdam ondersteunden deze actie. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat