WINACTIE – UEFA Women’s EURO 2017 armbandjes

In samenwerking met J.u.i.c.e. Promotions en BRAPPZ mogen wij tijdens UEFA Women’s EURO 2017 zes multifunctionele “unisex” armbandjes weggeven.

BRAPPZ is een merk uit Zwitserland en zij maken kleurrijke, zachte siliconen armbandjes die aan elkaar verbonden zijn met een figuratief haakje.

Van 16 juli t/m 6 augustus vinden de Europese kampioenschappen vrouwenvoetbal plaats in Nederland. De UEFA heeft speciaal voor dit evenement een officiële UEFA Women’s EURO 2017 bracelet ontworpen. Deze bevat een sluiting van roestvrij staal en het officiële logo van het toernooi.

De armbandjes zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de landen die meedoen aan het EK (Nederland, Duitsland, Zweden, Italië, Frankrijk, België, Oostenrijk, Spanje, Rusland, Portugal & Schotland). Wij geven de Nederlandse versie weg in de kleuren oranje en wit. Deze armbandjes zijn multifunctioneel en kunnen naast een armband ook nog eens gebruikt worden als haarband, choker (ketting), schoenveter of bh bandje.

Voorspel de uitslag van de groepswedstrijden van de Oranje Leeuwinnen en stuur het naar [email protected] of reageer op onze social media kanalen om kans te maken op een armband!

De zes armbandjes van UEFA Women’s Euro 2017 geven wij voorafgaand aan de volgende wedstrijden weg:

16-7-2017 Utrecht ( NL – Noorwegen) –> al geweest. Onze leeuwinnen hebben 1-0 gewonnen!
20-7-2017 Rotterdam ( NL – Denemarken)
24-7-2017 Tilburg (België – NL)

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat