Winnaar RU OPEN Talent Contest 2020 Jozay meer dan blij met zijn winst

De winnaar van de RU OPEN Talent Contest 2020 is Jozay! Afgelopen woensdag streed hij in de Doelen tegen de Iconic Twins, Shirley, Garuda en Amaro en won hij de hoofdprijs waarmee hij in 2021 op het grote podium van Rotterdam Unlimited staat.

Juryleden Y.M.P, Lautje en Lii waren blij verrast door het optreden van Jozay. Tijdens de bekendmaking van winnaar vertelt Y.M.P.: “je bent een stille jongen, ik was ban dat je niet kon optreden, maar je verandert in een beest!” Volgens Y.M.P. begrijpt Jozay goed wat er nu speelt en is hij als artiest erg actueel. “Ik hoop dat ik in de toekomst meer van je mag zien en een beetje in je hart mag kijken.” 

Donderdag vertelde Jozay bij FunX dat hij niet helemaal had verwacht dat hij zou winnen: “Ik was natuurlijk alleen, terwijl de rest danseressen, dansjes en dj’s. Ik ben meer dan blij dat ik heb gewonnen!” Dat het nog een jaar duurt voordat zijn optreden op Rotterdam Unlimited vindt hij jammer, maar dat jaar gebruikt hij dan om zich tot in de details voor te bereiden. “Het wordt het hele plaatje. Ik wil zorgen dat het optreden zo groot wordt dat niemand het gaat vergeten!”

Wil je Jozay nog een keer zien shinen? Kijk dan op 25 juli naar zijn tv-optreden bij Rotterdam Unlimited | FESTIVAL TV om 14:00 uur en 20:00 op OPEN Rotterdam TV of online om 14:00!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat