Zingende buschauffeurs schrijven nieuwe Feyenoord-hit

Een groep zingende RET-buschauffeurs met een Feyenoordhart heeft het nummer “Het Is Toch Je Cluppie” uitgebracht. Hiermee willen de muzikale chauffeurs laten zien dat ze door dik en dun achter hun club staan. Dus niet alleen tijdens de geweldige momenten, zoals nu dat Feyenoord mogelijk landskampioen wordt, maar ook in de mindere tijden. Buiten de Eredivisie gaat het niet in elke competitie even goed, maar: “Het blijft dan toch je cluppie.”

Het nummer is de nieuwste release van ‘Rotterdam en Trots’. Al eerder bracht de groep het nummer ‘Mijn Feyenoord’ uit. Maandag 1 mei waren de opnames van de videoclip. Aad hoopt dat de video nog vóór de (vermoedelijke) kampioenswedstrijd tegen Excelsior wordt gepubliceerd: “Het nummer is al een succes”, vertelt Aad van Hemert. “Op social media wordt het goed ontvangen door ons publiek.”

Lees ook: Rotterdam en Trots wil op plek 1908 eindigen in de Top 2000

Rotterdam en Trots wil op plek 1908 eindigen in de Top 2000 

Sophia Kinderziekenhuis
De opbrengsten van het nummer worden gedoneerd aan het Ronald McDonald Huis. Dit is een speciaal verblijf voor ouders en verzorgers met een ziek kind in het Sophia Kinderziekenhuis. “Kinderen hebben, als ze ziek zijn, het liefst de steun van hun ouders. Deze kinderen hebben in zo’n periode zeker hun ouders in de buurt nodig”, aldus Aad.