Brug of tunnel? Praat 22 november mee tijdens ROPOPO live in Arminius!

ROPOPO, de inhoudelijke én smeuïge Rotterdamse Politieke Podcast, met Ferrie en Tara, is terug van weggeweest! Voor de tweede keer is ROPOPO te gast in Arminius op dinsdag 22 november, mét publiek. Te gast is wethouder Vincent Karremans (handhaving, buitenruimte en mobiliteit). Centraal staat de discussie over de derde oeververbinding. Wethouder Karremans wil een brug, een deel van de stad pleit vurig voor een tunnel.

Verder bespreken Ferrie en Tara het politieke nieuws en duiken in de opvallendste politieke socials. Een inspreker uit de stad zal het debat voorzien van een extra scherp randje. Uiteraard krijgen ook bezoekers de kans zich in het gesprek te mengen en mogen ze tussentijds oordelen of de podcast te smeuïg of te inhoudelijk dreigt te worden.

Ook een kritische (of smeuïge) vraag voor wethouder Vincent Karremans? Stuur hem in via de socials door #ROPOPO te gebruiken of stuur een e-mail naar [email protected]. Geen vraag voor Karremans maar wél een pittige mening over een Rotterdams politiek onderwerp? We zijn het hele jaar door op zoek naar insprekers uit de stad, dus schroom niet contact met ons op te nemen!

ROPOPO
ROPOPO is een laagdrempelige podcast over de Rotterdamse politiek, met inhoud, humor en een beetje tempo. Presentatoren Tara Lewis en Ferrie Weeda zijn scherpe opiniemakers en sterke persoonlijkheden, maar gelukkig nemen ze zichzelf niet té serieus. Ze voeren de luisteraar mee in de Rotterdamse politiek en actualiteit. Ze brengen de straat naar het stadhuis en andersom.

ROPOPO LIVE is een programma van Arminius in samenwerking met ROPOPO en OPEN Rotterdam. Meer informatie over de avond vind je hier!