FEYENOORD CITY DEBAT LIVE OP OPEN ROTTERDAM

OPEN Rotterdam brengt het Feyenoord City debat live bij de Rotterdammers thuis via het web en Facebook. Tijdens dit debat op donderdag 30 maart in Arminius gaan wethouders en politieke partijen in gesprek met Rotterdammers over de bouwplannen van ‘Feyenoord City’. Op 31 maart en 1 april is het debat integraal terug te kijken via OPEN Rotterdam TV. Kaarten voor het debat zelf zijn nog beschikbaar via Arminius.

OPEN Rotterdam, de lokale publieke omroep van Rotterdam, brengt het Feyenoord City debat live bij de Rotterdammers thuis via het web en Facebook. Tijdens dit debat op donderdag 30 maart in Arminius gaan wethouders en politieke partijen in gesprek met Rotterdammers over de bouwplannen van ‘Feyenoord City’. Op 31 maart en 1 april is het debat integraal terug te kijken via OPEN Rotterdam TV. Kaarten voor het debat zelf zijn nog beschikbaar via Arminius.

Feyenoord City
Naast een nieuw stadion liggen er onder de naam ‘Feyenoord City’ bouwplannen voor circa 1600 woningen, sportfaciliteiten, hotels, winkels, bioscopen en horecaondernemingen. Aan Rotterdammers wordt een podium gegeven om te debatteren over de gevolgen van dit plan. Te denken valt aan sociale, financiële en omgevingsgerelateerde risico’s, en tevens de eventuele implicaties daarvan voor Rotterdam Zuid en voor het gebied Feijenoord. OPEN Rotterdam streamt vanaf 20.00 uur live via openrotterdam.nl/openlive en het Facebook kanaal van OPEN Rotterdam. Ook wordt op TV het debat integraal uitgezonden op vrijdag 31 maart om 20.00 uur en op zaterdag 1 april om 12.00 uur.

Arminius
Het ‘Feyenoord City Debat’ wordt georganiseerd door debatcentrum Arminius en OPEN Rotterdam, op initiatief van D66 Rotterdam. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.arminius.nu.
 

Feyenoord City Debat op OPEN Rotterdam Via openrotterdam.nl/openlive en het Facebook kanaal van OPEN Rotterdam. Volg tevens de updates via de OPEN Rotterdam Social Media kanalen.