Hondenbruiloft bij hondenspeeltuin Bello

Hondenspeeltuin en opvang Bello

In hondenspeeltuin Bello aan de Gordelweg wordt vandaag Bellotine, oftewel Valentijn voor honden gevierd. Van twaalf uur ‘s middags tot vier uur ‘s middags kunnen baasjes samen met hun honden naar Bello komen om de liefde te vieren. Zo kan je je hond onder andere laten trouwen!

Het is de eerste keer dat de hondenspeeltuin dit organiseert, vorige jaar rond deze tijd waren ze aan het verbouwen. Bello laat weten dat de trouwaktes al klaar liggen voor vanmiddag, de versiering is opgehangen en de toga van de trouwambtenaar klaar ligt.

Programma
Het begin van de middag staat in het teken van de single honden. Aan de hand van een slinger om de nek kunnen andere single honden zien dat de mede viervoeter graag een wandelmaatje wil. Hierna kunnen de baasjes het hemd van het lijf vragen aan een medewerker van Dierenkliniek Schiedam-Noord over de gezondheid van hun trouwe viervoeter. Ook hondencoach Arvid van Putten zal aanwezig zijn. Aan het einde van de middag vindt er een loterij plaats, wat je kan winnen is nog een verrassing.