Jongeren spreken zich uit tijdens Jongerentop010 | Aflevering 1: onderwijs

Vijfhonderd Rotterdamse jongeren gaan op 9 oktober tijdens de Jongerentop010 met elkaar in gesprek over de impact van corona en over hun veerkracht. Stichting LOKAAL geeft, samen met jongerenraad Young010, de jongeren in de stad een stem. Met elkaar zullen zij een antwoord formuleren op de vraag hoe Rotterdam om moet gaan met (de gevolgen van) de coronacrisis.

In aanloop naar de Jongerentop010 trekken OPEN Rotterdam en FunX samen op om in vijf campagnes aandacht te besteden aan de verschillende thema’s die tijdens de top langs komen. 

Deze eerste aflevering gaat over onderwijs. We gaan in gesprek met drie leerlingen van het Rotterdam Designcollege. Een interview binnen het onderwijsthema met een van de leraren van deze jongeren, Ismail Aghzanay, is hier terug te luisteren bij FunX Rotterdam.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/bZPX2Rc7VSc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

Oproep
Ben jij een Rotterdammer tussen de 13 en 23 jaar? Dan ben jij uitgenodigd! Denk mee, praat mee en doe mee tijdens de Jongerentop010 op vrijdag 9 oktober 2020. Laat van je horen en meld je aan via de website van Jongerentop010. Je kunt meedoen op twee manieren: als deelnemer of als tafelvoorzitter. Speak up!

De aanloop naar de Jongerentop 010 is komende maanden te volgen op de kanalen van OPEN Rotterdam. 

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter