Masterclass in Studio de Bakkerij met rapper Winne

Vrijdagavond 10 juli om 20.00 uur is er een jongerenavond in Studio de Bakkerij in Rotterdam Noord. Tijdens deze avond wordt er een JA Toch! masterclass gegeven door Rotterdamse rapper Winne waarin hij wat vertelt over zijn carrière. De jongerenavond is een samenwerking met organisatie Cult North.

Tijdens de masterclass kunnen jongeren vragen stellen aan diverse professionals en worden zij meegenomen in het leven van de de spreker. Ook is er ruimte voor vragen en reflectie en kunnen zij in gesprek gaan met bekende Rotterdamse Hiphopgrondlegger Winston Bergwijn oftewel Winne.

De Rotterdamse rapper staat bekend met nummers als ‘Top 3 MC’, ‘W.I.N.N.E’, ‘Alles Wat Ik Wil’ en inmiddels is hij weer terug met zijn album ‘Oprecht Door Zee’. Waarna hij optrad op verschillende festivals. Tijdens de ‘Black Lives Matter’ beweging heeft Winne zijn stem meerdere keren laten horen. Lees het hier. Vrijdag 12 juni ging RU OPEN Talent Contest van start. Winne doet hier aan mee als artiest. Alles over RU OPEN Talent Contest kan je hier vinden.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat