Regelmeisjes verrassen Erasmus MC met verwentasjes

Ziekenhuismedewerkers hebben het erg druk deze periode. Om hen een hart onder de riem te steken, delen de Rotterdamse Regelmeisjes verwentasjes uit. 150 medewerkers van de radiologieafdeling van het Erasmus MC kunnen rekenen op een leuke verrassing.
De tasjes zitten vol met spullen van verschillende grote én kleine organisaties, van chocola tot douchegel en van frisdrank tot een cadeaubon voor een massage. “Iedereen reageerde heel enthousiast,” vertelt Regelmeisje Romy de Ruiter, terwijl ze de tasjes inpakt. “Sommige bedrijven kwamen alles zelf langsbrengen, en een van onze partners is nu aan het helpen met alles inpakken.” De tasjes worden ingeladen in verschillende auto’s, met hulp van Gastrobar Hartig.

Bij het Erasmus MC worden de tasjes uitgeladen en bezorgd. Drie van de medewerkers van de radiologieafdeling komen naar buiten om – uiteraard met gepaste afstand – de tasjes mee naar binnen te nemen. “Ik had dit echt niet verwacht”, vertelt medewerker Kelly Bontenbal. “Het is echt fijn om te weten dat mensen aan je denken in deze tijd.”

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat