Rotterdam in Quarantaine

Rotterdam in quarantaine

Rotterdam in Quarantaine’ is een zesdelige comedy serie over Rotterdammers die in quarantaine zitten. Een parodie op thuisreportages. In elke sketch gaat de reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. Alle karakters worden gespeeld door the king of awkward: Rienus Krul.

Sketch 9:

In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering gaat Kuba langs bij een altviolist die aangeeft persoonlijk geen last te hebben van de lockdown.

Sketch 8:

In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering zien we hoe Thijs omgaat met de richtlijnen van het RIVM als het gaat om daten.

Sketch 7:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering geeft een niezende arts nuttige tips in coronatijd.

Sketch 6: 
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering kijken we mee met een docent die noodgedwongen online werkt.

Sketch 5:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering zien we hoe een maaltijdbezorging tegenwoordig gaat.


Sketch 4:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering vertelt de anonieme man een nieuw verhaal.


Sketch 3:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering vertelt een anonieme man over een heftige gebeurtenis.


Sketch 2:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering is Rienus druk bezig met een dans choreografie.


Sketch 1:
In elke sketch gaat reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. In deze aflevering vermaakt een huisvader zijn twee dochters met een poppenkast.

Promo aflevering 1:
In elke sketch gaat de reporter Kuba Szutkowski op pad om te kijken hoe de Rotterdammer, die afgesneden is van de rest van de samenleving, zijn tijd doorbrengt. Alle karakters worden gespeeld door the king of awkward: Rienus Krul.