Stille heldinnen in Rotterdam

Nu alle theaters gesloten zijn maakt Women Connected, het grootste podiumkunsten netwerk voor vrouwen in Rotterdam, een nieuw televisieprogramma voor OPEN Rotterdam. Een programma over de levens van Rotterdamse vrouwen, hun geheimen, de afstand en hun verbondenheid. 

Aflevering 5 
Na weken is het dan uiteindelijk zover. De kunst van de vrouwen wordt tentoongesteld tijdens de grote finaleshow in Theater Rotterdam.
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xyzzSudsVZ0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Aflevering 4
Ook in deze nieuwe aflevering van Stille heldinnen in Rotterdam zetten de vrouwen hun kunst in om te blijven verbinden. 

Aflevering 3
In deze nieuwe aflevering van Stille heldinnen in Rotterdam vertellen de vrouwen over geheimen die grote impact hebben gehad op de rest van hun leven.

Aflevering 2 
In de lege zalen van Theater Rotterdam, het Nieuwe Luxor en Zuidplein Theater gaan ze nu op 1,5 meter met elkaar in gesprek. Ook delen zij hun kunst vanuit huis. 

Aflevering 1
De geheimen van Rotterdamse vrouwen worden vormgegeven door kunstenaars en muzikanten. Het resultaat kan van alles zijn: een gedicht, een lied, kostuums, tekeningen en video. De geheimen worden gedeeld, maar de verteller blijft anoniem.

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat