Theater Studio de Bakkerij zamelt verhalen in over de Bergweg en heeft jouw hulp nodig

Net zoals alle theaters in Rotterdam, is Theater Studio de Bakkerij aan de Bergweg in Rotterdam Noord ook gesloten. Maar dit betekent niet dat zij stil zitten! Achter de schermen zijn zij namelijk volop bezig met onder andere de voorbereidingen van de decembervoorstelling over: De Bergweg, toen en nu. En jij kan daarbij helpen!

Dit jaar bestaat de theater studio 100 jaar. Dit vieren zij met een bijzondere voorstelling: “Het wordt weer een bijzonder project waarbij de geschiedenis van de Bergweg en het 100-jarig bestaan van ons pand, destijds gebouwd als chocoladefabriek centraal staat”, luidt het in het bericht dat wij van hen kregen.

De makers van Theater Studio de Bakkerij willen gebruik maken van Rotterdammers en hun verhalen bij het maken van het theaterstuk: “Verhalen over de Bergweg en de chocoladefabriek worden gebruik als inspiratiebron voor de voorstelling”. Daarom roepen zij Rotterdammers massaal op om hun verhalen over de Bergweg of de (ex-)bewoners en winkeleigenaren te delen met hen. Ook informatie over de geschiedenis van de straat is welkom. 

Ben jij één van de Rotterdammers die over deze informatie beschikt? Stuur dan een mailtje naar [email protected].

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat