Volg Het Feyenoord City Debat LIVE op OPEN Rotterdam

Komt er dan toch een nieuw stadion voor Feyenoord? Tijdens het debat op donderdag 30 maart in Arminius Rotterdam gaan Rotterdammers in gesprek met wethouders en politieke partijen over het ambitieuze plan ‘Feyenoord City’. Het debat wordt live gestreamd via OPEN Rotterdam.

Feyenoord City
Naast een nieuw stadion zijn er onder de naam Feyenoord City bouwplannen voor 1600 woningen, sportfaciliteiten, hotels, winkels, bioscopen en horecaondernemingen. Hoe komt dit er allemaal uit te zien? Wat betekent dit voor Feyenoord én voor Zuid? En wat zijn de (financiële) risico’s? Rotterdammers kunnen meepraten over dit ambitieuze plan. De aanwezigen wethouders en politieke partijen nemen de reacties mee in hun besluitvorming. Een eerder vergelijkbaar debat leidde tot een herziening van de plannen.
Praat mee over dit ambitieuze plan! Kijk hier voor meer informatie.

Live op OPEN Rotterdam
Het debat wordt op donderdag 30 maart vanaf 20:00 uur live gestreamd via openrotterdam.nl/openlive en het Facebook kanaal van OPEN Rotterdam. Het debat wordt integraal uitgezonden op vrijdag 31 maart om 20:00 uur en op zaterdag 1 april om 12:00 uur. OPEN Rotterdam zendt uit op tv (Ziggo kanaal 36 & KPN / XS4all/Telfort kanaal 636)

Dit debat wordt georganiseerd door debatcentrum Arminius en OPEN Rotterdam. Deze live-stream is mede mogelijk gemaakt door de fractie van D66 Rotterdam. Kijkers en volgers kunnen vragen n.a.v. het debat mailen aan [email protected]