Chef-kok Hans maakt gebakken banaan met artiest Jordy Dijkshoorn: ‘Beetje zoet, beetje romig’

Koken met Hans is een eigenzinnig kookprogramma waarin chef Hans Bode Rotterdamse gasten ontvangt op de bovenste verdieping van de Zalmhaventoren. In iedere aflevering gaat Hans met zijn gast in gesprek over het leven, diens link met Rotterdam en de verhouding tot bepaalde gerechten.

In de vierde aflevering van deze negendelige serie, is artiest Jordy Dijkshoorn te gast. Samen met Hans maakt hij een lekker toetje, namelijk gebakken banaan. “Beetje zoet, beetje romig, beetje lekker”, grapt Hans. De twee snijden, proeven en koken erop los. In de volgende afleveringen komen onder andere Erik van Loo en Kim Hoorweg voorbij.

Chef Hans Bode
Chef Hans Bode is al ruim twintig jaar een vaste waarde in Rotterdam horeca ondernemer met zijn street food truck op de Coolsingel. In al die jaren hebben mensen uit alle lagen van de Rotterdamse samenleving van zijn creaties mogen genieten. Naast deze allereerste serie op Open Rotterdam zorgt zijn aanwezigheid op festivals als Pinkpop, Lowlands en North Sea Jazz ervoor dat de geboren en getogen Rotterdammer zijn culinaire handtekening nu ook op heel Nederland aan het zetten is.

Je ziet Koken met Hans elke woensdag vanaf 18.15 uur op OPEN Rotterdam TV. Alvast vooruit kijken doe je hier!