De koopjesjacht van het jaar?

Dat we van korting houden is algemeen bekend. Black Friday is de dag om te shoppen met korting, want bijna alles is afgeprijsd. Wij gaan het centrum in om te kijken wat Rotterdammers gekocht hebben.

De drukte is goed te zien in de stad. ‘s Ochtends staat er voor een aantal winkels al een rij. Een bezoeker vindt Black Friday maar onzin. “Ik heb nu broeken gekocht en heb er volle pond voor betaald.” Deze dag was niet altijd bedoeld voor korting. Black Friday is overgewaaid uit Amerika. Vroeger stond deze dag bekend om de gevechten en de chaos in de Amerikaanse stad Philadelphia. Nu loop je weg met stapels korting.

Een moeder loopt weg met een nieuwe spelcomputer voor haar zoon. “Mijn zoon heeft het heel goed gedaan op school en ik had het hem beloofd.” De meeste Rotterdammers zijn blij met Black Friday, want korting is nooit slecht. Winkels als Zara en MediaMarkt zijn de favoriet voor consumenten is gebleken uit de OPEN Vraag. Niet getreurd als je niet naar de winkel kan of van de drukte houdt, je kan dan gewoon lekker online shoppen!

Meer Rotterdamse verhalen bekijken?
Volg ons dan ook op onze social media kanalen
Facebook YouTube Instagram Twitter Snapchat